reklama
reklama
16.11.2017 12:30 kultura

Výtvarník Shaw v Anglii vystavuje ďábly i nadpřirozené bytosti, půjčuje si z Evropy i staré Indie

Veronika Pařízková # Shaw Raqib, recenze výstav, Whitworth Art Gallery, výstavy v zahraničí
17.11.2017 19:27 speciál

Výstava v Praze připomíná českého malíře Karse, který se na Montmartru stýkal s Matissem či Derainem

Magdalena Čechlovská # Kars Georges, Mánes, recenze výstav, Adolf Loos Apartment and Gallery
13.11.2017 13:06 panorama

Joelova archa: Fotobanka ohrožených zvířat fotografa National Geographic má již 6 tisíc položek

Magdalena Čechlovská # Polsko, fotografie, Sartore Joel, recenze výstav, výstavy v zahraničí, National Geographic, ochrana životního prostředí
06.11.2017 00:00 kultura

Bruegelův děs i smích. Vídeňská Albertina vystavuje 450 let staré grafiky vlámského mistra

Magdalena Čechlovská # Bruegel Pieter, recenze výstav, Albertina, Vídeň, výstavy v zahraničí
03.11.2017 08:36 kultura

Výstava ve Valdštejnské jízdárně připomíná Ferdinanda II., v Praze založil muzeum i letohrádek Hvězda

Magdalena Čechlovská # Valdštejnská jízdárna, recenze výstav, Národní galerie, Habsburkové
05.11.2017 17:49 umění

Pavel Baňka v Praze vystavuje portréty, které už čtyřicet let fotí v improvizovaných ateliérech

Magdalena Čechlovská # Baňka Pavel, recenze výstav, Dům fotografie, Galerie hl. m. Prahy, fotografie
20.10.2017 06:15 kultura

Národní galerie zahájila nové výstavy. Cate Blanchettová na třinácti plátnech deklamuje manifesty

Magdalena Čechlovská # Národní galerie, Blanchett Cate, Veletržní palác, Rosefeldt Julian, recenze výstav
30.10.2017 10:38 umění

Sochař Beránek má v jednaosmdesáti první velkou výstavu, na umění povyšuje kuchyňské mlýnky i ozubená kolečka

Magdalena Čechlovská # Beránek Milan, recenze výstav, Arthouse Hejtmánek
13.10.2017 09:52 kultura

Fotograf Paglen na výstavě odkrývá důvody k paranoie, zachycuje místa, kde se sbírají data

Magdalena Čechlovská # Paglen Trevor, recenze výstav, Fotograf Festival, Fotograf Gallery
09.10.2017 14:34 kultura

Slavíček a ti druzí. Pražský hrad žije impresionismem, výstava však návštěvníka může zmást

Magdalena Čechlovská # Pražský hrad, recenze výstav, Jízdárna Pražského hradu, impresionismus, Mánes
1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 48
reklama