reklama
reklama
19.10.2017 09:50

Češi budou mít lepší povědomí, co firmy a úřady dělají s jejich osobními údaji

Jan ښela # GDPR, osobní data, Úřad pro ochranu osobních údajů, reklama, trest, pokuta, spam, osobní údaje
18.10.2017 07:39 právo

Češi budou mít lepší povědomí, co firmy a úřady dělají s jejich osobními údaji. Nevyžádanou reklamu čekají tvrdší pokuty

Jan ښela # GDPR, osobní data, Úřad pro ochranu osobních údajů, reklama, trest, pokuta, spam, osobní údaje
05.09.2017 07:54

Důkladnější ochraně dat se nevyhnou dvě třetiny podniků. Přípravy většina z nich podceňuje i přes hrozbu vysokých pokut

Jan ښela # osobní data, osobní údaje, ochrana dat, šifrování, IT security, ÚOOÚ
30.08.2017 16:47

Důkladnější ochraně dat se nevyhnou dvě třetiny podniků. Přípravy většina z nich podceňuje i přes hrozbu vysokých pokut

Jan ښela # osobní data, osobní údaje, ochrana dat, šifrování, IT security, ÚOOÚ
26.05.2017 22:02 technologie

Osobní údaje jsou v centru zájmu, odpovědnost by si ale měli připustit i sami uživatelé

Ondřej Malý # osobní údaje, Úřad pro ochranu osobních údajů, nařízení
23.05.2017 15:39

Nová pravidla pro ochranu dat: Ani hrozba miliardových pokut firmy nerozhýbala

Alžběta Vejvodová # právo, osobní údaje, ochrana osobních údajů, data
18.05.2017 00:00 paragraf

Nová pravidla pro ochranu dat: Ani hrozba miliardových pokut firmy nerozhýbala

Alžběta Vejvodová # právo, osobní údaje, ochrana osobních údajů, data
18.05.2017 00:00 paragraf

Sloupek: Právní ochrana středních firem

Barbora Pospíšilová # právo, osobní údaje
27.04.2017 00:00 život v korporátu

Chce po vás někdo obchodní kontakt? Jednejte s ním jako ze zajímavým zbožím

Jiří Devát # obchod, osobní údaje, networking
28.04.2017 13:20 Analýzy a projekty

Co je GDPR a proč bychom se o něj měli zajímat

Karla Králová # bezpečná data, ochrana dat, osobní údaje, směrnice, Evropská unie
1 2 3 4 5 6 7 8 9
reklama