reklama
reklama
02:14 kultura

Když bude nejhůř, vyvoláme ducha pana Havla. Divadlo Na zábradlí uvedlo Dánskou občanskou válku

Ester Žantovská # Svozil Adam, Kosová Kristýna, divadelní recenze, Divadlo Na zábradlí
06.12.2017 08:11 názory

"Člověk" je mrtev - a žije člověk!

Petr Fischer # Divadlo na Vinohradech, Pražský divadelní festival německého jazyka, Nunes Antú Romero, divadelní recenze
28.11.2017 06:03 kultura

Maryša v Národním divadle chytne za srdce, její životní prostor se postupně zmenšuje

Ester Žantovská # Mrštík Alois, Mrštík Vilém, divadelní recenze, Mikulášek Jan, Národní divadlo
27.11.2017 00:00 kultura

Recenze: Ve hře režírované Dušanem Davidem Pařízkem se disident brání všeobecné amnézii

Marie Reslová # Schauspiel Hannover, Trojanow Ilija, Pražský divadelní festival německého jazyka, divadelní recenze, Pařízek Dušan
21.11.2017 01:59 kultura

Festival německého divadla začal módní policií. Hru od Jelinekové ztvárnily herečky od 10 do 70 let

TomᚠSeidl # divadelní recenze, Pražský divadelní festival německého jazyka, Jelinek Elfriede, D'haus, Gloger Jan Philipp
14.11.2017 00:00 kultura

Hra Noční sezóna ve Stavovském divadle je trochu užvaněná, ve Špinarově režii neobstojí

Ester Žantovská # Národní divadlo, divadelní recenze, Špinar Daniel, Stavovské divadlo, Lenkiewicz Rebecca
13.11.2017 07:12 kultura

Recenze: Projekt Dejvického divadla a Cirku La Putyka má lehkost i za srdce beroucí poezii kabaretu

Marie Reslová # divadelní recenze, Dejvické divadlo, Novák Rosa, Krobot Miroslav, Cirk La Putyka, Jatka 78
24.10.2017 11:09 kultura

Polské divadlo v Praze uvedlo inscenaci, která pobouřila církev i ministry za Právo a spravedlnost

Marie Reslová # divadelní recenze, Polsko, Divadlo pod Palmovkou, Teatr Powszechny, divadelní festival
17.09.2017 15:46 Divadlo

Recenze: "Chcípni! Zabij!" S Ruskem máme společného víc, než bychom chtěli, ukazuje Spitfire Company

Saša Hrbotický # Spitfire Company, divadelní recenze, Alexijevičová Světlana, adaptace, Čechová Miřenka
15.09.2017 11:06 Divadlo

Šedesátky Divadla ABC se vrací do časů lásky. Hudební retro komedie je příliš polopatická

Saša Hrbotický # Divadlo ABC, divadelní recenze, Svojtka Petr, Městská divadla pražská, muzikál
1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 29
reklama