reklama
reklama

# GDPR

09.11.2017 15:18

Nová evropská legislativa zpřísňuje ochranu osobních údajů. Kyberhrozby ale nevymizí

Markéta Řeháková, Klára Čeperová # GDPR, ochrana dat, kybernetický útok
08.11.2017 08:11 právo

Nová evropská legislativa nutí firmy zpřísnit ochranu osobních údajů. Recept proti kyberhrozbám však nepřináší

Markéta Řeháková, Klára Čeperová # GDPR, ochrana dat, kybernetický útok
02.11.2017 00:00 paragraf

Sloupek: IT pomáhá řešit GDPR

Michal Bulánek # právo, GDPR
01.11.2017 07:27 podniky a trhy

Vysokým pokutám za únik dat se mohou firmy vyhnout. Incidenty nesmí tajit

Jan ښela # ochrana dat, kybernetická bezpečnost, pokuta, Evropská unie, GDPR, Úřad pro ochranu osobních údajů
26.10.2017 15:41

EU mění ochranu osobních údajů v bankách. Souhlas se zasíláním reklam nesmí být skrytý

Alžběta Vejvodová # GDPR, osobní data, banka, bezpečnost, právo, data, bankovnictví
25.10.2017 11:54 právo

Evropská unie mění ochranu osobních údajů v bankách. Souhlas se zasíláním reklam už nesmí být skrytý mezi všeobecnými podmínkami

Alžběta Vejvodová # GDPR, osobní data, banka, bezpečnost, právo, data, bankovnictví
19.10.2017 09:50

Češi budou mít lepší povědomí, co firmy a úřady dělají s jejich osobními údaji

Jan ښela # GDPR, osobní data, Úřad pro ochranu osobních údajů, reklama, trest, pokuta, spam, osobní údaje
18.10.2017 07:39 právo

Češi budou mít lepší povědomí, co firmy a úřady dělají s jejich osobními údaji. Nevyžádanou reklamu čekají tvrdší pokuty

Jan ښela # GDPR, osobní data, Úřad pro ochranu osobních údajů, reklama, trest, pokuta, spam, osobní údaje
12.10.2017 00:00 paragraf

Sloupek: GDPR dopadá i na oblast IT

Michal Bulánek # právo, GDPR
16.10.2017 10:00

Pokud nesplníte pravidla nařízení o ochraně osobních údajů, budete muset smazat databáze

Alžběta Vejvodová # GDPR, ochrana osobních údajů, právo
1 2
reklama